Skip to main content

Waarom werkgevers in HVAC en koeltechniek via Headstart rekruteren

Wij rekruteren al jaren enkel voor de HVAC en koeltechniek. Daarom kennen we de sector en de mensen erin – wie waar zit, en wat hen motiveert. Onze missie is om elke koeltechnieker en HVAC technieker te kennen, en hen de weg helpen te vinden naar de bedrijven waar ze het best bij passen.

We werken samen met werkgevers die iets te bieden hebben, wiens medewerkers graag bij hen werken. Zelfs voor hen is het niet evident om de juiste mensen op het juiste moment te vinden. De mensen die je zoekt hebben vaak immers al een goede job. Om hen te engageren is een proactieve aanpak nodig. Je moet weten wie ze zijn, wat hen motiveert, en dan met een sterk aanbod komen. Wij laten potentiële kandidaten zien waarom de beste volgende stap in hun carrière die naar uw bedrijf zou kunnen zijn. Heb je veel te bieden, maar vinden de juiste mensen toch moeilijk de weg naar je bedrijf? Dan kunnen wij zorgen dat ze bij jou terechtkomen in plaats van bij je concurrent.

Wat kan je verwachten van Headstart?

  • Scherpe focus en uitgebreide kennis van de HVACR-sector
  • Relevante kandidaten die je wilt ontmoeten, en die snel renderen
  • De mensen die we voorstellen zijn ervaren, getoetst op jouw criteria én andersom
  • Kwaliteit boven kwantiteit: geen tientallen cv’s per week, maar op het juiste moment een sterke kandidaat

Onze hoofdfocus ligt op servicetechniekers, maar ook voor binnendienstprofielen kan je ons inschakelen. Samenwerken? Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van je concrete vraag en onze capaciteit op dat moment. Je krijgt eerlijke feedback over de haalbaarheid van de opdracht, en we doen eventueel een voorstel.

Contacteer ons voor een gesprek

Hoe werkt het juist?

INTAKE

Stap één: uitdiepen wie je zoekt en welke kansen je hen kan bieden. We brengen in kaart welke profielen jouw bedrijf kunnen doen groeien, niet enkel vandaag, maar ook morgen.

SEARCH

We brengen de markt in kaart voor jouw vacature en de profielen die je zoekt. We benaderen hen proactief, zoeken uit wie beschikbaar is en hoe we hen kunnen overtuigen.

INTERVIEWS

Je ontmoet enkele relevante en gekwalificeerde kandidaten die gemotiveerd zijn om jouw bedrijf te leren kennen.

EEN NIEUWE AANWINST

Kan je hen een overtuigend aanbod doen? Dan neem je de kandidaat rechtstreeks in dienst.

Doorgaans beperken we ons niet tot één vacature, maar focussen we op de lange termijn.
Zo proberen we te zorgen dat er ook in de toekomst sterke kandidaten klaar staan wanneer je ze nodig hebt.

Vrijblijvend horen wat we voor jou kunnen doen?

"*" geeft vereiste velden aan