Skip to main content

Waarom HVAC- & koeltechniekers via Headstart hun volgende stap vinden

Een betere job, dat betekent voor iedereen net iets anders.
Voor jou is dat misschien…

Het loon dat je waard bent
Een job die je uitdaagt
Techniek die je boeit
Betere balans werk/privé
Doorgroeimogelijkheden
Een leukere sfeer
Deftig voordelenpakket
Meer respect en waardering

Wat herken jij uit die lijst?
Wat mist er in jouw huidige job?

En eens je dat helder hebt: hoe kom je erachter waar je dat wél vindt? Met elk van bovenstaande punten hebben wij al HVAC en koeltechniekers geholpen.

Wij rekruteren al jaren enkel voor de HVAC en koeltechniek. Daarom kennen we de sector, de bedrijven en wat ze te bieden hebben. Zo hoef jij niet alle bedrijven af te gaan om te vinden wat je zoekt. Dat hebben wij voor jou al gedaan.

Ga je via ons solliciteren, dan vertrekken we van jouw ideale job. We lijsten de opties op die zo dicht mogelijk daarbij in de buurt liggen. Ga je op gesprek, dan is dat bij werkgevers waarmee jouw motivaties en wensen al besproken zijn.

Natuurlijk moet je zelf ook iets komen brengen; je hebt al wat ervaring en de nodige certificaten. En neen, het gras is niet altijd groener aan de overkant. Misschien zit je nu goed voor jouw huidige behoeften. Dan zullen we je dat ook eerlijk zeggen.

Concreet: wat kan je verwachten van Headstart? Je spreekt met een headhunter die het verschil kent tussen R410a en NH3, die de werkgevers in de sector kent en weet wat ze te bieden hebben. We bespreken met jou de opties en stellen je enkel in onderling akkoord ergens voor Je krijgt enkel relevante voorstellen, gebaseerd op wat jij zoekt en belangrijk vindt.

Het resultaat: een betere job, volgens jouw eigen criteria, en een vast contract rechtstreeks bij je nieuwe werkgever

Vrijblijvend horen wat er voor jou mogelijk is?

Hoe werkt het juist?

KENNISMAKING

We brengen samen in kaart wat jij belangrijk vindt in de volgende stap in je carrière, en kijken waar we dat kunnen vinden.

GOEDE GESPREKKEN

Je gaat praten met één of meer mogelijke werkgevers, waarmee al is afgestemd wat jij zoekt en wat je komt brengen.

EEN BETERE JOB

Idealiter heb je nu een of meer mooie aanbiedingen vast. Jij kiest vervolgens welke stap je zet. Wij adviseren en begeleiden.

Vrijblijvend horen wat er voor jou mogelijk is?

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.